Nieuwe Fiat Grande Panda: prijzen en specificaties - Mobility Group Haaker
Fiat Panda Grande

De Fiat Grande Panda

Maakt het leven makkelijker!
Ontdek de Fiat Grande Panda bij Fiat-dealer bij Mobility Group Haaker.

Meer informatie!
  • € 25.990 Vanafprijs
  • € 2.950 SEPP Subsidie

Fiat Grande Panda

De Fiat Grande Panda is een compacte, stijlvolle auto van minder dan 4 meter lang, perfect voor vijf personen. Ideaal voor gezinsuitjes én voor het drukke stadsleven van vandaag. Nu te bestellen bij Mobility Group Haaker. Onze verkoopadviseurs helpen u graag!

Ik wil meer informatie!

  • Compacte stadsauto Slechts 3,99 meter lang
  • Ruime gezinsauto Perfect voor 5 personen
  • Actieradius (WLTP) Tot 320 kilometer
  • Motorisering 100% elektrisch of hybride

Maakt het leven makkelijker!

Maak kennis met de Fiat Grande Panda, het nieuwe icoon dat je al jaren kent, vol met innovatieve functies speciaal ontwikkeld voor je aanstaande reisavonturen.

De Grande Panda is 100% elektrisch of hybride, heeft een spiraalvormige, uittrekbare laadkabel, opvallende pixel(LED)-verlichting, een ruime middenconsole en een groot handschoenenkastje – om nog maar te zwijgen van het interieur van gerecycled materiaal en nog veel meer!

Ik wil een offerte!
Maakt het leven makkelijker!

Elke dag een glimlach

De nieuwe Fiat Grande Panda heeft een opvallend design met een mix van strakke lijnen en gedurfde vormen, geaccentueerd door stoere wielkasten. De Italiaanse flair spat er vanaf met dat iconische en speelse Italiaanse design dat gewoon schoonheid uitstraalt. Verkrijgbaar in levendige kleuren zoals felgeel, is deze compacte gezinsheld een echte blikvanger.

Van opzij roept de Fiat Grande Panda herinneringen op aan de krachtige Panda uit de jaren ’80, met zijn zelfverzekerde uitstraling. De schuine dakdragers lopen van voor naar achteren en versterken de wigvormige carrosserie en cabine.

Als eerbetoon aan de klassieke Panda 4×4 zijn de Panda-letters driedimensionaal in bas-reliëf op de portieren gedrukt, wat de zijkant een speels en levendig effect geeft.

Met zijn nieuwe en unieke designtaal geeft de Fiat Grande Panda vorm aan de toekomst van FIAT. Deze auto brengt je elke dag een glimlach en straalt alle merkwaarden uit met zijn onderscheidende design.

Ik wil een offerte!

Innovatief en betekenisvol interieur

Voor het vrolijke en kleurrijke interieur van de Grande Panda is gerecycled plastic materiaal hergebruikt. Bovendien heeft het dashboard de vorm van een bamboe, omwikkeld met een speciale stof met echte bamboevezels. Om nog maar te zwijgen van het bovenste dashboardkastje met een inhoud van maar liefst 3 liter, dat bovenop de overige 10 liter interne opbergcapaciteit komt. Stap in de Grande Panda en voel je comfortabel door de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Ontdek de motoren van de Grande Panda

De Grande Panda is praktisch, ook wat motoren betreft. Kies de aandrijving die het beste bij je past: 100% elektrisch of Hybrid.

Grande Panda E


Met de elektrische Grande Panda heb je een actieradius tot 320 km in de gecombineerde WLTP cyclus. Alsof cool zijn op zichzelf niet genoeg is, komt de Grande Panda in twee uitvoeringen: (RED) en La Prima. Ontdek ze allebei, beide voorzien van alles wat jij zoekt.

Al vanaf € 25.990 (€ 23.040 inclusief SEPP subsidie)

Grande Panda Hybrid


Verdubbel jouw plezier met de Grande Panda! Binnenkort kun je naast de Grande Panda E ook genieten van de Hybrid uitvoering en de prestaties van de 3-cylinder turbomotor die tot 100 pk (74kW) vermogen biedt. Niets beter dan de keuze uit twee motoren. Binnenkort bestelbaar!

Neem contact met mij op

Ben je klaar voor de Grande Panda en wil je in 2024 nog van de SEPP overheidssubsidie profiteren. Dit is je kans!

Home > Fiat > Fiat Grande Panda

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

Stuur nu een bericht
Heeft u een vraag?
Goedendag, kunnen we u ergens mee van dienst zijn? We helpen u graag!